Program:Luni - Vineri 08:00 - 16:30Telefon: + 40 241 586 406
SOCIAL MEDIA

Robotul pentru curățarea sistemelor fotovoltaice hyCLEANER

hyCLEANER_solarROBOT-ROBOT-1280x853.jpg

hyCLEANER solarROBOT ® este specialistul pentru curățarea sistemelor fotovoltaice exterioare și a sistemelor de acoperiș. Mașina poate fi asamblată fără unelte și este gata de utilizare în doar câțiva pași simpli. Autodrive integrat cu sistem de menținere a benzii de rulare și control al vitezei de croazieră permite mașinii să conducă independent peste panouri. Siguranța pe primul loc: Datorită detectării muchiilor standard cu senzori de protecție împotriva căderii, hyCLEANER® _automat la atingerea marginii panoului solar.

Cu robotul de curățare solară, este posibil un rezultat rapid de curățare – în comparație cu curățarea solară manuală de până la cinci ori mai rapidă.

  • Consum minim de apă, deoarece apa este folosită numai în timpul curățării.
  • Design prietenos cu service-ul și cu întreținere redusă hyCLEANER solarROBOT ®-concept.
  • Sigur din punct de vedere ecologic: rezultate optime de curățare fără adăugarea de aditivi chimici și agenți de curățare.

Sistemele fotovoltaice sunt cele mai eficiente atunci când sunt curate. În funcție de locație, sistemele fotovoltaice devin mai mult sau mai puțin poluate de influențe externe precum praful, nisipul, polenul, amoniacul, frunzele sau excrementele de păsări și uneori limitează semnificativ performanța sistemului, ceea ce poate duce la pierderi economice.

Cu toate acestea, curățarea fotovoltaică prezintă mari provocări pentru unii operatori de sistem. Curățarea suprafețelor mari cu dispozitive convenționale de curățare a mâinilor necesită foarte mult timp pentru sistemele mari și nu poate fi implementată nici din motive de timp, nici din motive economice. Cu un dispozitiv de curățare fotovoltaic semi-automat corespunzător, munca solicitantă din punct de vedere fizic este scutită de tine și îți va aduce cele mai bune rezultate într-un timp scurt. Cu mașinile noastre hyCLEANER ® SOLAR facelift și hyCLEANER solarROBOT ® vă oferim posibilitatea de a efectua curățarea fotovoltaică rapid, ușor și eficient, folosind controlul radio sau automatizarea.

Sistemele fotovoltaice sunt expuse continuu la intemperii. În timp ce expunerea la soare este un cadou binevenit, praful, polenul și acumularea de mușchi creează poluare. Chiar și cea mai mică și selectivă contaminare a celulelor individuale de la frunze sau excremente de păsări poate reduce semnificativ performanța sistemelor solare datorită conexiunii lor în serie. Deoarece cel mai slab modul determină performanța generală, există o scădere semnificativă a performanței și randamentele și pierderile asociate reduse de până la 30%. În plus, poate fi cauzată pe termen lung deteriorarea acoperirii și a etanșării sistemului.

Curățarea regulată cu o mașină adecvată poate asigura eficiența maximă a sistemului solar în orice moment, cu expunerea corespunzătoare la soare, iar durata de viață estimată poate fi atinsă în cele din urmă.

 

CONTACT RIG SERVICE

Intră în legătură cu RIG

Urmărește-ne activitatea

te ținem la curent cu noutățile RIG Service