Program:Luni - Vineri 08:00 - 16:30Telefon: + 40 241 586 406
SOCIAL MEDIA
Cariere

Hai si tu in echipa RIG SERVICE!

Un important obiectiv pentru noi este cresterea pregatirii profesionale a angajatilor, in scopul oferirii serviciilor de inalta calitate catre beneficiari. Daca doresti sa faci cariera intr-un mediu dinamic si international, trimite CV-ul.

  • Pregatire
  • Testare
  • Abilitate


Pregatirea, testarea si evaluarea periodica a cunostintelor personalului este o alta masura permanenta pentru obtinerea cresterii performantei in activitatea de mentenanta.

Pregatirea se face in scopul cresterii continue a nivelului cunostintelor necesare desfasurarii activitatii in conditii de performanta si cuprinde informatii despre noi tehnologii, echipamente si masini specifice activitatii noastre.Testarea si evaluarea se face astfel incat sa se determine cu acuratete capacitatile fiecarui angajat, astfel incat acesta sa poata fi repartizat la un loc de munca in concordanta cu abilitatile sale, cu maxima eficienta ᶦomul potrivit la locul potrivit.Odata ce pregatirea s-a incheiat, angajatul va cunoaste foarte bine instalatiile in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea precum si procesele tehnologice aferente, astfel incat este putin probabil ca acesta sa fie la originea vreunui accident (tehnic, uman) ci dimpotriva, va fi acela care va actiona corect, va informa si va propune masuri preventive.
NE MARIM ECHIPA

Locuri Vacante

RIG SERVICE S.A. o companie cu o vasta experienta in domeniul energiei, intentioneaza sa-si mareasca echipa de profesionisti pentru desfasurarea de activitati specifice producerii de energie. Astfel, cautam personal calificat din urmatoarele categorii: Lacatusi mecanici, Electricieni, Sudori, Ingineri electrici.

Lacatusi mecanici


Electricieni


Sudori


Ingineri electrici


Candidatii ideali sunt persoanele cu experienta in aceste meserii, detin certificate si autorizatii valabile, sunt indemanatice, dornice de munca si sustin munca in echipa.

Pentru joburile de mai sus, oferim salarii competitive incepand de la 4.000,00 lei net, precum si alte beneficii salariale (bonuri de masa, prime de sarbatori etc.). Mai multe detalii aferente acestor joburi, vor fi comunicate in cadrul interviului. Contractele de munca se vor incheia pe perioada nedeterminata, dupa perioada de proba de 3 luni.

Cei interesati pot depune CV-urile, insotite de copiile certificatelor si autorizatiilor detinute, dupa caz, la sediul societatii RIG SERVICE S.A. din Str. Marc Aureliu nr.18, Constanta, et.3, Secretariat, intre orele 08:00 – 16:00 de luni pana joi si 08:00 – 13:00 vineri, sau pe emailul societatii: office@rig-service.com.

In cazul in care nu ati identificat o pozitie vacanta care sa corespunda profilului si optiunilor dumneavoastra profesionale, ne puteti transmite un CV la adresa de email: resurseumane@rig-service.com.

Intră în legătură cu RIG

Urmărește-ne activitatea

te ținem la curent cu noutățile RIG Service