Program:Luni - Vineri 08:00 - 16:30Telefon: + 40 241 586 406
SOCIAL MEDIA
EPCC

Engineering, Procurement, Construction, Commissioning

EPCC (ingineria, achiziția, construcția) este o metodă de livrare a proiectelor utilizată în mod obișnuit în industria construcțiilor. Aceasta implică o singură entitate, de obicei o firmă de inginerie, care este responsabilă pentru întregul proiect, de la proiectarea și ingineria acestuia, prin achiziționarea de materiale și echipamente, până la construcția și instalarea acestuia.
Experiență și profesionalism

Pregătiți să oferim cele mai bune soluții!În modelul EPCC, antreprenorul sau firma de inginerie preia de obicei responsabilitatea pentru gestionarea proiectului și asigurarea finalizării acestuia în buget, în termen și în conformitate cu standardele de calitate necesare. Acest lucru include proiectarea proiectului, achiziționarea materialelor și echipamentelor necesare și gestionarea procesului de construcție și instalare.

Engineering – se bazează pe cunoștințe tehnice și abilități practice pentru a rezolva probleme complexe și a crea soluții inovatoare într-o varietate de domenii.

Procurement – procesul care implică identificarea nevoilor, selectarea furnizorilor, negocierea contractelor, efectuarea achizițiilor și gestionarea relațiilor cu furnizorii.

Construction – procesul care implică planificarea, proiectarea, finanțarea, achiziționarea materialelor și resurselor, construcția efectivă și gestionarea lucrărilor pentru a finaliza un proiect în conformitate cu specificațiile și cerințele stabilite.

Commissioning – procesul din domeniul construcțiilor care se referă la activitățile și procedurile efectuate pentru a verifica și confirma că un sistem, o clădire sau o instalație nou construită, extinsă sau renovată funcționează în conformitate cu specificațiile și cerințele stabilite.

Modelul EPCC este adesea utilizat pentru proiecte mari și complexe în industrii precum petrol și gaze, generare de energie și infrastructură. Prin utilizarea unei entități unice pentru întregul proiect, se poate ajuta la asigurarea unei responsabilități clare și la livrarea eficientă și eficace a proiectului.
Intră în legătură cu RIG

Urmărește-ne activitatea

te ținem la curent cu noutățile RIG Service