Program:Luni - Vineri 08:00 - 16:30Telefon: + 40 241 586 406
SOCIAL MEDIA
OFFSHORE

Operare și mentenanță

Platforme maritime sau Platformele de foraj offshore sunt structuri complexe utilizate în industria petrolului și gazelor naturale pentru a fora și extrage hidrocarburi din subsolul marin.

Rig Service are o experiență de peste 20 de ani în operarea, mentenanta si reparatiile curente la platforme maritime de productie si foraj. Executăm mentenanta si reparatii pentru orice tip de echipamente și instalații aflate pe platformele de foraj cu echipe de profesioniști de cel mai înalt nivel.Mentenanță echipamenteOperare Platforme foraj

ONSHORE & OFFSHORE

Scufundări Comerciale

RIG SERVICE vă poate facilita servicii de înaltă calitate de scufundări comerciale, desfășurate în deplină siguranță și cu profesionalism. Ne ghidăm după principiile operativității și seriozității în toate activitățile noastre, indiferent de complexitatea sau amploarea proiectelor derulate.

Lucrările efectuate pot varia de la lucrări de astupare și etanșeizare a găurilor de apă sau căutări și recuperări subacvatice de obiecte, la tăieri și suduri subacvatice, curățare/șlefuire subacvatică, etc. De asemenea, compania noastră vă poate oferi alte servicii în industria onshore și offshore precum: măsurători subacvatice, inspecții subacvatice cu filmare și fotografiere în timp real, reparați, montaje și curățare echipamente specializate.Servicii în deplină siguranțăLucrări complexe profesionisteExperiență și profesionalism

Pregătiți să oferim cele mai bune soluții!

ONSHORE

Mentenanță predictivă și corectivă

Compania RIG SERVICE oferă servicii specializate prin intermediul atelierelor și laboratoarelor proprii.

Echipa noastră oferă servicii complexe în domenii conexe industriei petroliere offshore și nu numai. Specialiștii noștri în controlul nedistructiv, protectie prin relee, automatizari si masuratori electrice, vibrodiagnoză sau tehnica frigului acoperă o paletă largă de teste și lucrări asigurând elemente de mentenanță predictiva  și corectivă.Mentenanță echipamenteLaborator PRAM

OFFSHORE

Control nedistructiv

Laboratorul de control nedistructiv permite evaluarea integrității componentelor și identificarea eventualelor probleme în stadii incipiente.

Laboratorul este utilizate pentru a testa o varietate de componente, inclusiv conducte, echipamente de sudură și multe altele, pentru a identifica eventualele defecte și discontinuități înainte ca acestea să ducă la eșecuri sau accidente. Laborator control nedistructiv (NDT) utilizeaza o gama larga de metode nedistructive pentru determinarea grosimilor materialelor de baza, examinarea sudurilor, etc.  Laboratorul este autorizat de catre Germanischer Lloyd, ISCIR, ANR. Controlul NDT reprezinta o metoda tehnica de mare precizie in vederea evaluarii si identificarii anumitor deficiente. Metodele NDT utilizate sunt:

  • control cu ultrasunete (masuratori grosimi, defectoscopie);
  • control cu particule magnetice;
  • control cu lichide penetrante.


OFFSHORE

Laborator PRAM

Laboratorul PRAM (protectie prin relee, automatizari si masuratori electrice). Laboratorul este atestat tip B de catre A.N.R.E. si ANR in baza dotarilor existente si a personalului electric autorizat.

VEZI ATESTAT

In cadrul laboratorului se executa lucrari de reparatii, reglaje si verificari pentru: relee de curent maximale, relee de curent minimale, relee de tensiune maximale, relee de tensiune minimale, relee termice, relee de putere, intrerupatoare automate de JT si IT,  relee de putere inversa, relee de semnalizare, relee de timp, bobinele de anclansare respectiv declansare a intrerupatoarelor de joasa tensiune cu mare capacitate de rupere,  transformatoare de putere, transformatoare de masura de curent, de masura de tensiune, cabluri de joasa tensiune, bare colectoare,  izolatori, circuite de automatizari si telecomenzi, generatoare electrice de curent continuu si alternativ ; orice putere, tensiune < 1 k, motoare electrice de curent continuu si alternativ cu tensiuni < 1 kV, bobine de reactanta, prize de pamant, masurarea rigiditatii dielectrice a uleiului.

OFFSHORE

Vibrodiagnoza

Vibrodiagnoza implică utilizarea vibrațiilor pentru a detecta eventualele defecte sau probleme cu mașinile și echipamentele.

Prin utilizarea senzorilor și a echipamentelor de măsurare a vibrațiilor, se pot detecta anomalii în comportamentul mașinilor și echipamentelor, precum vibrații excesive, zgomot și alte semne de uzură și deteriorare. Aceste semne pot fi apoi analizate pentru a determina cauzele problemelor și pentru a lua măsurile corective necesare. Această tehnică poate fi utilizată pentru a evalua integritatea diferitelor componente ale mașinilor, precum rulmenți, angrenaje, lagăre și multe altele.

Unul dintre avantajele importante ale vibrodiagnosticii este că aceasta poate fi utilizată pentru a monitoriza starea mașinilor și echipamentelor în timp real. Acest lucru permite identificarea problemelor și luarea măsurilor preventive înainte ca acestea să devină grave și să ducă la eșecuri costisitoare.OFFSHORE

Laborator tehnica frigului

Specialiștii noștri oferă servicii de instalarea și configurarea sistemelor de refrigerare, efectuarea de verificări și întreținere preventivă, diagnosticarea și rezolvarea problemelor de funcționare a sistemelor de refrigerare, înlocuirea componentelor defecte și efectuarea de reparații.

Oferim servicii de instalare, reparatii si mentenanta echipamente de climatizare pentru uz industrial si rezidential si instalatii frigorifice pentru camere frigorifice de refrigerare, pastrare produse refrigerate sau pastrare produse congelate.

  • instalare, intretinere si reparatii la echipamente de tehnica frigului( instalatii frigorifice stationare sau mobile);
  • detectare pierderi – control etanseitate cf. (CE) 1516/2007;
  • recuperare/ reutilizare agent frigorific cf. (CE) 303/2008 si (CE) 1005/2009


OFFSHORE & ONSHORE

Creșterea eficienței

Metodele de mentenanta aplicate in scopul atingerii obiectivelor noastre sunt: mentenanta preventiva, bazata pe timp si planificare; mentenanta predictiva, bazata pe masuratori directe; mentenanta proactiva, utilizand istoricul echipamentelor, masuratori specifice si inregistrarile planificate in timp.

Scopul principal il reprezinta reducerea costurilor prin cresterea eficientei si calitatii, aceasta reflectandu-se in timpul dintre doua reparatii. In general, mentenanta predictiva este destinata echipamentelor celor mai importante din instalatiile tehnologice, cu rol critic de functionare, asa numitele echipamente-cheie.


Proiecte offshore finalizate
012345678900123456789001234567890

PLANIFICARE, EXECUȚIE, GARANȚIE
100%

SATISFACȚIE
100%


SPECIALIȘTII DE CARE AI NEVOIE

Contactează- ne pentru o ofertă personalizată

Intră în legătură cu RIG

Urmărește-ne activitatea

te ținem la curent cu noutățile RIG Service