Program:Luni - Vineri 08:00 - 16:30Telefon: + 40 241 586 406
SOCIAL MEDIA

RIG SERVICE este prezentă la SMART ENERGY Expo Constanța, Ediția a II-a!

RIG-SERVICE-Constanta-la-SMART-ENERGY-Expo-2023-1.jpg

RIG SERVICE S.A. vă așteaptă în această perioadă la Pavilionul Expozițional din Constanța la SMART ENERGY Expo 2023, ediția a II-a! Acest eveniment de referință în domeniul energiei inteligente reunește expozanți de top, dornici să-și promoveze produsele, tehnologiile și serviciile inovatoare în sfera energiei regenerabile și conexe, fiind completat de conferințe pe teme diverse precum: surse de finanțare nerambursabile pentru eficiență energetică sau digitalizarea în domeniul de lucru.

În cadrul expoziției, echipa noastră vă aduce în prim-plan soluții excelente în domeniul ingineriei. Ne-am străduit să reflectăm în prezentarea noastră atât activitatea noastră desfășurată de-a lungul anilor, cât și gama diversificată de servicii pe care le oferim. În plus, prezentăm tehnologii de vârf din domeniul civil și industrial, completând astfel experiența expozițională.

Vedeta incontestabilă a Expoziției este robotul nostru hyCLEANER solarROBOT ®, un adevărat specialist pentru curățarea sistemelor fotovoltaice exterioare și a sistemelor de acoperiș. Mașina poate fi asamblată fără a avea nevoie de unelte și poate fi utilizată imediat, urmând doar câțiva pași simpli. Beneficiind de un sistem integrat Autodrive, care include funcții de menținere a benzii de rulare și control al vitezei de croazieră, mașina are capacitatea de a conduce independent pe parcursul traseelor prestabilite. Citiți mai mult despre acest produs în articolul nostru anterior.

SMART ENERGY Expo 2023 este realizat prin parteneriatul încheiat între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa – CCINA , Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Vă așteptăm la standul nostru în perioada 25-28 Mai 2023, în intervalul orar 10:00 – 15:00.

 

p.s. Citiți despre eveniment și în ziarul local Cuget Liber.

Intră în legătură cu RIG

Urmărește-ne activitatea

te ținem la curent cu noutățile RIG Service