Program:Luni - Vineri 08:00 - 16:30Telefon: + 40 241 586 406
SOCIAL MEDIA

Termeni si Conditii


Capitolul I – Firma

Apartinatorul website-ului www.rig-service.com este RIG SERVICE S.A., identificat legal in Romania prin C.I.F: 14320668, R.C: J13/2053/2001 cu sediul social la adresa: Jud. Constanţa, Mun. Constanţa, Marc Aureliu, Nr.18. Detalii adiționale despre noi, pot fi oferite – conform Legilor în vigoare – prin cereri adresate entității noastre la adresa de e-mail: office@rig-service.com.

Capitolul II – Website

  1. Utilizarea website-ului: Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.
  2. Drepturi de proprietate intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului acestui website, inclusiv textele, graficele, logo-urile, imagini, clipurile video și audio, aparțin website-ului nostru sau altor terțe părți autorizate. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.
  3. Confidențialitatea datelor: Respectăm confidențialitatea datelor dvs. personale și utilizăm informațiile în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.
  4. Responsabilitatea utilizatorului: Utilizarea acestui website este pe propria dvs. răspundere. Sunteți responsabil de orice acțiune pe care o întreprindeți în timpul utilizării acestui website și vă angajați să respectați toate legile și reglementările aplicabile.
  5. Limitarea responsabilității: Website-ul nostru nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest website. Utilizarea informațiilor de pe acest website se face pe propriul risc.
  6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Intră în legătură cu RIG

Urmărește-ne activitatea

te ținem la curent cu noutățile RIG Service